Öntözéstechnika

Az egészségesen és dúsan fejlődő növényzet a mai szélsőséges időjárási körülmények között elképzelhetetlen öntözés nélkül. Szakszerűen megtervezett és megépített öntözőrendszerrel ezt már minimális vízfogyasztással is elérhetjük.

Szeretnél akkor is gondoskodni a kertedről, amikor Neked nincs rá időd?

Segítünk Neked!

Automata öntözőrendszereink mellett akár több hetes nyaralásra is nyugodtan elutazhatsz, mert az időzítő funkciónak köszönhetően a legnagyobb szárazságban is üde, zöld kert fogad majd, amikor hazaérsz.

Miért pont mi?

Ha szeretnél többet tudni rólunk, szívesen bemutatkozunk bővebben is!

Összhangban a kerttel

Az öntözőrendszer telepítése és beállítása során a beültetett növények vízigényét és környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszünk. Komplex számolásokat végezve az öntözővíz felhasználást minden esetben optimalizáljuk.

Tapasztalat

Több éves tapasztalattal rendelkezünk az öntözőrendszerek telepítése terén, így nemcsak szakszerű és könnyen kezelhető rendszereket építünk, hanem a minimális anyaghasználatnak köszönhetően mindezt képesek vagyunk költséghatékonnyá is tenni.

Öntözéstechnikai szakbolt

Telepítéssel és javításokkal kapcsolatban is fordulhatsz hozzánk segítségért, szaküzletünkben mindenre igyekszünk megoldást találni. Partnereink segítségével gyorsan és gördülékenyen tudjuk beszerezni a kívánt termékeket.

Az öntöző-
rendszerek előnyei

∙ Láthatatlan: A megfelelően talajszintbe süllyesztett szórófejek észrevétlenek és a fűnyírást sem akadályozzák.
∙ Időzített: Az automatizált rendszerek előnye, hogy megfelelő beállítás mellett akár több hétre is elmehetünk nyaralni anélkül, hogy -növényeink öntözés nélkül maradnának. Wi-fi modul beépítésével távolról is állíthatsz az öntözésen.
∙ Takarékos: A pontos számításoknak köszönhetően a szórófejek teljes lefedettséget biztosítanak a gyepfelületnek, ezzel minimális vízfogyasztással egyenletes vízellátást biztosíthatunk.

Gyakran ismételt kérdések