Kerttervezés

Nálunk, a Kerekerdőnél alapvető elvárás, hogy a tervezett és a kivitelezett zöldfelületeink néhány év múlva minimális fenntartással működjenek. Ezért különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy valóban a természet szabályai szerint működő kerteket hozzunk létre.

Szeretnéd a szabadidődet pihenéssel és nem kerti munkával tölteni?

Segítünk Neked!

Részletesen ismertetjük a munkafolyamatokat, elmagyarázzuk az egyes növények és megoldások előnyeit-hátrányait, és közösen alkotjuk meg álmaid kertjét. Nézd meg munkáinkat!

Miért pont mi?

Ha szeretnél többet tudni rólunk, szívesen bemutatkozunk bővebben is!

Személyre szabott megoldások

Az egyeztetések során igyelembe veszünk minden olyan adottságot és kérést, ami ahhoz szükséges, hogy az ökológiai szemléletet szem előtt tarvta élő, esztétikus tereket hozzunk létre közösen. A személyre szabott megoldások nálunk azt jelentik, hogy a zöldfelületeken túl egyedi anyagok felhasználásával különböző kerti pihenőket, szabadtéri társasjátékot, vagy akár a ház formáját követő rovar hotelt is tervezünk Neked.

Planting Design

Az alapos helyszíni felmérést követően planting designer tervezi meg kerted növénykompozícióit, aki pontosan ismeri a társított növények igényeit, tulajdonságait, és főleg azt, hogy a természetben hogyan élnek együtt és alkotnak valódi életközösséget. Ez azért fontos, hogy néhány év múlva minimális fenntartással is működjenek, és neked csak élvezni kelljen a természet harmóniáját.

Kézi rajzos tervezés

Az egyeztetéseket követően nem csupán számok és vonalak formájában kapod meg jövendőbeli kerted terveit. Ha szeretnéd, 3D tervet is készítünk Neked számítógéppel, de valójában abban hiszünk, hogy egy gyönyörű, kézi rajzos akvarell kép mutatja meg igazán kertművészetünket, és azt, hogy milyen végeredményre számíthatsz.

Látványterveink egyediségét az akvarell festészet adja…
Sztaravoda Park
Miért fontos a vízmegtartás?
Ültessünk szárazságtűrő növényeket!
Egy kreatív, gyerekbarát kert Székesfehérváron
Az egynapos kert Móron
A Lovassy Lodge kertje
Árnyékos kert Szentendrén
Mediterrán kert Szentendrén

A kevés gondozást igénylő, egészséges kert titka

∙ Fontos a szakmailag jól átgondolt tervezés, ezért nálunk mindig részletesen kidolgozott terv készül a kivitelezési munkák megkezdése előtt.
∙ Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az éghajlatnak és a tájolásnak megfelelő növénykiültetési tervet készítsünk.

Mivel több egy Planting Designer egy kerttervezőnél?

A planting designer minden esetben hosszú távon gondolkodik és olyan növénykompozíciók kialakítására törekszik, melyek néhány év múlva minimális fenntartással is működnek. Ez csak úgy valósulhat meg, ha pontosan ismeri a társított növények igényeit, tulajdonságait és főleg azt, hogy ezek a természetben hogyan élnek együtt és alkotnak valódi életközösséget. Tervező csapatunk ugyanezen szemlélet szerint dolgozik, miközben nagy hangsúlyt fektet a növényalkalmazásra, a színek, formák, textúrák összehangolására, a harmónia megteremtésére.

Gyakran Ismételt Kérdések