Rólunk

Mi, a Kerekerdő csapata nem csak az esztétikai szempontokat vesszük figyelembe egy kert tervezésekor, hanem különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy valóban a természet szabályai szerint működő kerteket hozhassunk létre.

A kertnek együtt kell élnie új tulajdonosával!

Gyermekkoromat réteken töltöttem, s munkám során mindig idáig nyúlok vissza inspirációért, s párosítom azt a több éves szakmai tapasztalatommal. Ennek a tudásnak és az általunk képviselt ökologikus szemléletnek köszönhető, hogy az átadott kertjeink nem csak a környezeti adottságokhoz, de tulajdonosaik igényeihez is alkalmazkodnak.

Ismerj meg jobban...

A Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi karán végeztem Díszkertészeti- és növényalkalmazási mérnökként. Azóta pedig Évelőakadémia–, Greencity–, Faápoló és favizsgáló szakmérnöki, illetve környezeti neveléssel kapcsolatos végzettségeket is szereztem.

Mivel a munkám egyben a hobbim is, így élvezettel járok különböző szakmai konferenciákra, ahol megismerkedhetek a legújabb trendekkel és innovatív megoldásokkal.

Két kisgyermek, egy fiú és egy lány anyukájaként vállalkozást vezetni nem mindig egyszerű dolog, de hiszem, hogy amit szívből csinálsz, arra megéri időt és energiát áldozni.

Nyáron szinte sohasem viselek cipőt, egyszerűen imádom, ahogy a különböző textúrákat érzem a talpam alatt. Ilyenkor minden egyes lépésnél kissé eggyé válok az anyafölddel, s úgy érzem, én is oda tartozom, a természet részese vagyok.

Előbb a szívem, mint az eszem… Sokszor kapom magamat azon, hogy nem cégtulajdonosként, hanem fanatikus kertészként tárgyalok akár a több milliós projektek esetében is.

Fülöp-Pocsai Berta

tulajdonos, planting designer

„Szenvedélyem a természet: gyerekkoromban ez a virágos réteken tett sétákat, ma pedig a szakmai tövábbképzéseket és a kreatív tervezést jelenti.”

Kellár-Paróczai Nikolett

irodavezető, kertészmérnök, növényvédelmi szakmérnök

„A magas szakmai színvonal mellett egy jól működő rendszer elengedhetetlen része a pénzügyi stabilitás és az irodai rendszer megfelelő koordinálása is, melyre itt vagyok én…” – Niki, irodavezető

Imre Diana Petra

okleveles tájépítész mérnök

„Az általam készített részletgazdag alaprajzok számomra nem csupán az alaposságot jelképezik, hanem hogy a megrendelőink minden elképzelését a szívünkön viseljük…” – Dia, tájépítész

Hargitay Sára

tervező grafikus

„Amikor rajzolok, nem is tudom, hogy a kezem vezeti-e az ecsetet vagy az ecset a kezemet…” – Sára, kerttervező

Janicsek János

építésvezető, kertészmérnök

„Egy igazán jó terv minőségét, valójában a hatékony és logikus kivitelezés árazza be…” – Jani, építésvezető

Oravecz Zsuzsanna

öntözéstechnikai üzletvezető

„Egy jól megtervezett és minőségi anyagokból kivitelezett öntözőrendszer, alapfeltétele az egészségesen, dúsan fejlődő növényzetnek és gyepfelületnek. Erre vagyok én itt, gyere és kérdezz bátran!” – Zsuzsi, öntözéstechnikai üzletvezető

Kivitelező csapatunk

A tervezés és a kivitelezés egymást kiegészítő és szorosan összefüggő tevékenységek. Jól összeszokott és kreatív csapatunkkal már fél szavakból is megértjük egymást. Ez az alapja az összehangolt működésünknek, ami végül minőségi munkát eredményez.

Miért pont mi?

Szaktudás

A Kerekerdőnél nem elégszünk meg a szakirányú végzettséggel, folyamatosan képezzük magunkat, hogy megismerjük a legújabb trendeket és megoldásokat. Mára a csapatunkban tudhatunk tájépítész- és növényalkalmazási mérnököt, faápoló- és növényvédelmi szakmérnököt, természetvédelmi mérnököt, de elvégeztük többek közt a Green City képzését is.

01

Kreatív szemlélet

Úgy gondoljuk, igazán alapos, minden részletre kiterjedő terveket csak jól felkészült, lelkes, munkáját szerető csapat tud végezni. A szaktudás nálunk egyéni látásmóddal és kreatív szemlélettel párosul és ez minden esetben érződik is a végső koncepción.

02

Tapasztalat

Több, mint 10 éves, dinamikusan fejlődő vállalkozásunk számos magánkert és közterület sikeres megvalósítását tudhatja magának. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, tervezőcsapatunk számos területről származó szakember alkotja.

03

Garancia

Minden általunk tervezett és kivitelezett kertre garanciát tudunk vállalni. Ennek részleteit a személyes árajánlat tartalmazza.

04

Kommunikáció

Csapatunk a tervezés első pillanatától kezdve folyamatos kapcsolatot tart veled, hogy össze tudjuk hangolni a te elképzeléseidet a természet szabályaival.

05

Eszközpark

Tudjuk, hogy a színvonalas, kompromisszumok nélküli eredményhez az emberi tudáson kívül profi munkagépekre is szükség van. Az évek során ezért olyan eszközparkot állítottunk össze, amellyel bármilyen jellegű kerti munkát el tudunk végezni a tereprendezéstől a dekorációs elemek elkészítéséig.

06

„Az évek során több alkalommal is megbíztam a Kerekerdő csapatát különböző tervezési és kivitelezési munkálatokkal. Lelkes, fiatalos, a munkájukra igényes és rendkívül kreatív csapatot ismertem meg bennük, akik mindig képesek különlegeset alkotni!”

András

„Nemcsak segítőkészek és figyelmesek, de értenek is ahhoz amit csinálnak. Csakis ajánlani tudom őket!”

Laci

„A párommal több mindent illetően bizonytalanok voltunk, ám Bertáék nagyon sokat segítettek a profizmusukkal, látásmódjukkal, hozzáállásukkal. Külön pozitívum, hogy volt amiről lebeszéltek, s nem a minél magasabb végösszegre törekedtek. Nagyon jó választás volt rájuk bízni a kertünket! Köszönjük szépen!”

Noémi

Rólunk mondták

Minőségi garancia

Munkánkhoz kapcsolódóan több egyesület és érdekvédelmi szervezet tagjai vagyunk, melyek nekünk azért is fontosak, mert ezen társaságok komoly követelményeket támasztanak felénk, s így ez már önmagában is egyfajta minőségi garanciát jelenthet leendő megrendelőink számára.